Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Albisteak

Menús de otoño

Podéis ver los menús que se ofrecerán en el comedor de Allende Salazar durante este otoño.

Están disponibles los menús que se servirán en el comedor de Allende Salazar entre octubre y diciembre. Son menús diseñados por una nutricionista, siguiendo siempre las «recomendaciones de las instituciones» y teniendo en cuenta «los hábitos alimentarios de los niños».

Como sabéis, el objetivo de nuestro modelo de comedor es fomentar la economía local, basarse en el respeto al medio ambiente y ofrecer una alimentación saludable. Por lo tanto, todos los menús se han creado en base a estos valores.

A través de estos menús, además de ofrecer platos de alta calidad, reafirmamos nuestro compromiso con el fomento de la economía local. No solo eso, también trabajamos para apoyar al sector primario, estableciendo estrechos vínculos con los agricultores.

Los productos que utilizamos provienen de empresas locales como la panadería Mendiondo, los lácteos Bizkaigane, los productos caseros de la familia Aristieta en Ajangiz, o las carnes de Iturbe Anaiak. Además, también colaboramos con productores que trabajan de forma independiente en la región, como Maka Jiménez de Errigoiti, Josu Uruburu de Muxika, Vanesa Valcarce de Busturia, Asier Urionabarrenetxea de Ereño o Iñigo Garín de Ajangiz.

Además, como adelanto, os informamos de que, a partir de diciembre, se os recordará el menú del mes a principios de cada mes.